Informatie over Rijschool Boon Grave

Een rijbewijs opent vele mogelijkheden, je kunt namelijk op weg naar je vrienden, naar je werk of gezellig op stap, zonder dat je in de kou op de fiets zou moeten.

Kortom, Autorijschool Boon biedt jullie de mogelijkheid om op je eigen tempo (spoedcursus/RIS-opleiding of lekker op je eigen gemak) het felbegeerde roze pasje te bemachtigen.

Uw rij-instructeurs Rijschool Boon Grave

Wij zijn Remco en Hendrikje, de eigenaren en rij-instructeurs van Rijschool Boon. Wij hebben veel passie voor ons vak rij-instructeur. Deze passie is ontstaan in een vast dienstverband bij andere rijscholen. Met dezelfde ervaring en enthousiasme is in 2006 Rijschool Boon opgericht. Ons streven is om een hoge leskwaliteit aan te bieden. Om deze leskwaliteit te waarborgen volgen wij elk jaar een bijscholingscursus.

Naast de leskwaliteit die wij bieden, doen wij ons werk met veel plezier. De gezellige sfeer ervaart de leerling ook in de lessen. Tevens hebben wij ervaring met leerlingen die wat onzekerder zijn om auto te rijden. Deze leerlingen met rij-/faalangst zijn juist daarom bij ons ook op de juiste plek. Die leerlingen helpen wij de weg op door op de juiste en rustige manier les te geven. Hierdoor creëren we een prettige eerste rijervaring die de leerling veel zelfvertrouwen meegeeft om straks zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

remco-rijinstructeur-rijschool-boon-gravehendrikje-rijinstructeur-rijschool-boon-grave

De rij-instructeurs van Rijschool Boon Grave, Remco Delhaes en Hendrikje Delhaes-Boon
 

Rijschool Keizerstad Nijmegen

Autorijschool Boon is onderdeel van Rijschool Keizerstad. Dat wil zeggen dat wij met een aantal andere rijscholen verenigd zijn en met zijn alle onder de naam Rijschool Keizerstad rijden. Zo kunnen wij je de mogelijkheid bieden om onder andere vlak voor je examen, een proef examen bij een andere collega af te nemen.

 

 

Deze site is gerealiseerd door Lai Media.