Theorie

De theorie vormt de basis van het deelnemen in het verkeer. Daarom is het zeer belangrijk om de theorie serieus te leren om de taal van de weg te kennen en begrijpen. Je moet zo gemotiveerd en enthousiast zijn dat je alle regels van de theorie wilt onthouden.

Op deze manier zul je met gemak door het verkeer rijden, omdat je dan alles begrijpt van wat er om je heen gebeurt.
Het is zelfs zo belangrijk dat je de theorie na jouw (rij) examen ook goed blijft onthouden, want het blijft de rest van je leven toepasbaar wanneer je zelfstandig als verkeersdeelnemer op de weg bevindt.

Wanneer je echt goed leert voor alle theorie onderwerpen dan zou je in één keer kunnen slagen voor je theorie examen. Hierbij is elk detail belangrijk waarbij je niets kan overslaan. Op het examen kunnen ze echt alles vragen!

Om de theorie goed te leren bieden wij een theorie-pakket aan genaamd iTheorie. Een leerzaam en compleet theorie-pakket dat je op elke computer kan opstarten waar en wanneer je maar wilt.

iTheorie

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek met maar liefst 50 theorie-examens, lesfilmpjes over gevaarherkenning en instructiefilmpjes voor de praktijkles.

 

  • Compleet digitaal theorieboek met de 25 CBR hoofdstukken
  • 25 deeltoetsen na elk hoofdstuk
  • 100 complete theorie-examens zoals bij het CBR
  • Lesfilms voor de gevaarherkenning
  • Instructiefilms voor de praktijklessen
  • Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen
  • Complete verkeersbordenbijlage
  • Geschikt voor auto, motor, bromfiets en brommobiel

Inloggen iTheorie

Hieronder kun je inloggen bij iTheorie, waarmee je kunt oefenen voor je theorie-examen! Gebruik hiervoor de speciale inlogcode die door ons verstrekt is. 

Theorie-examen CBR

De leerling is zelf verantwoordelijk voor de planning van zijn theorie-examen. Om in te schrijven voor een theorie-examen ga je naar de officiële website van het CBR 

Waarom is dit heel belangrijk? Ga je namelijk naar een andere website dan betaal je meer dan nodig is en bij de officiële website heb je direct de juiste informatie. Inschrijven bij het CBR en het is meteen goed geregeld. Hierbij heb je wel je digid nodig.

Zorg dat je minimaal 15 minuten voor de aanvang van het theorie examen aanwezig bent op de betreffende CBR locatie. En denk er ook aan om een geldig legitimatie bewijs mee te nemen.

Examentraining

Deze examentraining vindt plaats op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Deze examentraining zal alleen plaatsvinden, als er voldoende leerlingen zijn voor die avond!

Voor de voorbereiding op de examentraining raden wij je aan de verkeerstheorie door te nemen.

 Wanneer je bij ons een examentraining afneemt is dit zonder het theorie-examen. De leerling is zelf verantwoordelijk voor de planning. Om in te schrijven voor een theorie-examen ga je naar de website van het CBR.

 

Het adres theorie weekend:

Rijschool Keizerstad.
Wijkcentrum Titus Brandsma.
Tweede oude heselaan 386.
6542 VJ Nijmegen.

Vrijdagavond van 18 uur tot 21 uur. Graag 17.45 uur aanwezig zijn.

I.v.m. COVID-19 zal er voorlopig geen theorieles gegeven. In plaats daarvan kun je gebruik maken van iTheorie!